Букмекерські контори України

Букмекерські контори України користуються великою популярністю, оскільки чимало людей роблять ставки на спорт. З розвитком інтернету ринок беттингу в Україні почав активно зростати. Зараз в Україні працює безліч букмекерських контор. Спробуємо краще розібратися з тим, що представляють собою букмекерські контори України і які особливості вони мають.

Букмекерські контори України

Правовий статус букмекерських контор в Україні

У 2020 році Верховна Рада України ухвалила закон, що легалізує азартні ігри, у тому числі і ставки на спорт. Тому букмекерська діяльність на території України є повністю легальною. Було створено спеціальну комісію з азартних ігор (КРАІЛ), до функцій якої входить видача ліцензій. Саме тому щоб надавати свої послуги легально в Україні, букмекерська контора має отримати ліцензію КРАІЛ.

Як обрати букмекерську контору

Зараз в інтернеті можна знайти різні букмекерські контори. Тому постає логічне питання – як правильно обрати букмекера? Щоб не помилитися у виборі контори, слід враховувати безліч факторів.

Ліцензія

Букмекерська контора обов’язково повинна мати ліцензію. Насамперед це ліцензія КРАІЛ, яка дозволяє працювати букмекеру легально на території України. Багато українських контор мають також і міжнародні ліцензії (Кюрасао, Гібралтар, Мальта та інші). Наявність міжнародних ліцензій є додатковим плюсом.

Якщо букмекер не має ліцензії, у такому разі його послугами не варто користуватися. Є чималий ризик того, що така букмекерська контора обманює своїх користувачів, наприклад, не дозволяє виводити виграні кошти.

Валюта облікового запису в українських бк конторах

Важливо мати можливість робити букмекерські ставки у зручній для користувача валюті. Для українських гравців це насамперед гривня. Тому варто віддавати перевагу букмекерам, які дозволяють встановлювати гривню у якості валюти облікового запису. У цьому випадку українські беттори не втрачатимуть кошти на конвертацію валют.

Методи оплати

Обираючи букмекерські контори України, важливо переконатися в тому, що букмекер підтримує зручні для конкретного користувача способи введення та виведення коштів. Для багатьох українських користувачів таким варіантом є система Приват24. Слід враховувати, що нерідко букмекерські контори дозволяють виводити гроші лише в той спосіб, яким було внесено депозит.

Серед інших варіантів здійснення фінансових операцій, що часто зустрічаються, можна виділити: банківські картки Віза та МайстерКард, електронні гаманці (Скріл, Нетеллер та інші), мобільні платежі, криптовалюти.

Сайт для ставок у букмекерський конторі

Важливо, щоб букмекерська контора мала зручний сайт, що має простий і зрозумілий інтерфейс, приємний дизайн, наявність усіх необхідних функцій. Варто звернути увагу на те, як виводиться лінія, чи є можливість сортувати спортивні події в лінії за різними критеріями.

Лінія та розпис на бк ставки на спорт

Один із найважливіших параметрів при виборі букмекерської контори. Важливо, щоб у лінії були ті види спорту та турніри на які гравець бажає робити ставки. Велику увагу варто приділити розпису. Широкий розпис – це перевага.

Якщо ви любите робити ставки не тільки на традиційний спорт, але також і на інші дисципліни (кіберспорт, віртуальний спорт, події зі світу політики, прогноз погоди та інші), у такому випадку обов’язково переконайтеся, що букмекерська контора, що вас зацікавила, дозволяє робити ставки на такі події.

Коефіцієнти для букмекерських ставок

Від рівня коефіцієнтів залежить розмір виграшів користувачів букмекерської контори. Тому обираючи українські бк контори чимало гравців насамперед звертають увагу на розмір коефіцієнтів. Високі коефіцієнти є пріоритетним варіантом, але їх можуть запропонувати невелика кількість букмекерських контор.

Лайв

Серед бетторів є чимало любителів ставок на спорт у форматі лайв (ставки по ходу спортивної події). Якщо ви входите до їхнього числа або хоча б іноді робите лайв ставки, тоді варто обирати букмекера з хорошим лайв розділом.

Особливо варто звернути увагу на наявність додаткових функцій, які можуть допомогти у лайв ставках. До таких функцій можна віднести: прямі трансляції, матч-трекер, інфографіку та багато іншого.

Бонуси у букмекерських конторах

Букмекерська контора з бонусами дозволяє гравцям отримувати додаткові винагороди. Сучасні букмекери можуть пропонувати різні бонуси: заохочення за поповнення рахунку, фрібет, кешбек, підвищений коефіцієнт, страховка ставки та багато інших.

Перед вибором букмекерської контори дуже рекомендуємо уважно вивчити умови надання та відіграшу бонусів. Особливо варто приділити увагу коефіцієнту вейджера та термін використання та відіграшу бонусної винагороди.

Мобільна версія та додаток

Особливо важливий момент для тих, хто бажає робити в бк ставки на спорт за допомогою мобільного пристрою. Деякі букмекерські контори мають не тільки мобільну версію свого сайту, але й мобільний додаток, доступний для скачування з офіційного сайту.

Щоб перевірити, наскільки зручною є мобільна версія, обов’язково зайдіть на сайт букмекерської контори зі смартфона або планшета. Перевірте функціональність, дизайн, зручність інтерфейсу.

Відгуки

Обираючи українські бк контори, також важливо звертати увагу на відгуки реальних користувачів. Іноді у таких рецензіях можна знайти унікальну інформацію по тій чи іншій букмекерській конторі. Слід читати відгуки клієнтів лише на трастових інтернет-ресурсах. Враховувати краще як позитивні, так і негативні рецензії.

Враховуючи описані вище фактори, ви зможете підібрати відповідну букмекерську контору в якій вам буде зручно робити ставки на спорт.

Найкращі сучасні БК України

Наступні букмекерські контори цілком заслужено потрапляють до списку найкращі бк України.

Фавбет

Букмекерська контора Фавбет має велику популярність серед українських бетторів. Крім України, вона також працює і в деяких інших країнах (Хорватія, Румунія, Казахстан). Фавбет один із перших отримав українську ліцензію КРАІЛ, а також має декілька міжнародних ліцензій. Все це робить роботу цієї букмекерської контори повністю легальною.

Нові користувачі можуть розраховувати на бонусну винагороду у розмірі 100% від суми першого депозиту (до 4000 гривень) + ставка без ризику на 500 гривень. Відкрити рахунок у букмекерській конторі можна більш ніж у 20 різних валютах (гривні, долари, євро, польський злотий, японська єна та інші).

Фавбет дозволяє здійснювати фінансові операції у біткоїнах так інших популярних криптовалютах. Розмір мінімальної ставки тут становить лише 2 гривні, що робить цю букмекерську контору дуже доступною. У лінії представлено більше 30 різних видів спорту, є дуже непоганий лайв розділ із прямими трансляціями, матч трекером та інфографікою. Середній розмір маржі 5-7%.

Парі Матч

Пари матч – це популярний букмекер як в Україні, так і за її межами. Парі Матч букмекерська контора ставки дозволяє робити більш ніж чим на 20 різних видів спорту і може запропонувати дуже гарний розпис на багато спортивних подій. БК Парі Матч має ліцензію КРАІЛ, а також міжнародну ліцензію Кюрасао.

Нові користувачі цього букмекера можуть розраховувати на фрібет до 300 гривень. Для отримання такої винагороди потрібно зареєструватися, пройти верифікацію та поповнити рахунок зручним для користувача способом. Мінімальний депозит у БК Парі Матч складає 50 гривень, а мінімальна ставка – 20 гривень. Середній розмір маржі у букмекерській конторі 5-7%.

Серед партнерів букмекерської контори Парі Матч такі відомі спортивні клуби та спортсмени як: Ювентус, Челсі, Шахтар, Ньюкасл, Евертон, Олександр Усік, Коннор МакГрегор, Майк Тайсон та багато інших.

Вбет

Багато українських користувачів бажають робити букмекерські ставки на спорт у БК Вбет. Контора увірвалася на український ринок приблизно 4 роки тому і зуміла в швидкі терміни досягти суттєвої популярності. Основними причинами цього є непогані умови для користувачів та активна рекламна компанія.

Користувачі мають можливість відкрити тут рахунок у гривнях, мінімальний депозит становить лише 10 гривень, а мінімальна сума ставки 5 гривень. Середній розмір маржі БК Вбет 4-6%. Букмекер є офіційним спонсором футбольної збірної України та української прем’єр-ліги.

Лінія досить широка, щодня тут можна робити ставки приблизно на 5000 подій на більш ніж 30 різних спортивних дисциплін. Окрім традиційного спорту в букмекерській конторі Вбет представлений кіберспорт, ТВ-ігри, ігрові автомати, рулетка, покер та інше. Нові користувачі можуть розраховувати на страховку першої ставки до 1500 гривень.

Букмекер дозволяє поповнювати рахунок і виводити виграні кошти більш ніж 15 різними способами, серед яких є криптовалюти.

БетВіннер

БетВіннер букмекерська контора ставки, яка приймає по всьому світу, вона легально працює і в Україні. Серед українських бетторів БетВіннер стає все більш популярним. Відкрити рахунок тут можна більш ніж у 30 різних валютах, у тому числі й у гривнях.

Нові користувачі можуть розраховувати на винагороду за перше поповнення рахунку у розмірі 100% суми депозиту (до 100 євро). Мінімальний депозит у БК Бетвіннер складає 25 гривень, розмір мінімальної ставки 5 гривень. Середній розмір маржі 5-6%.

У Бетвіннера дуже широка лінія, в якій представлено близько 50 різних спортивних дисциплін. Розпис нерідко включає 700 і більше маркетів. Лайв розділ один з найкращих серед сучасних букмекерських контор. Поповнювати баланс і виводити гроші в букмекерській конторі БетВіннер можна більш ніж 20 різними способами. Букмекер підтримує популярний у українців Приват24, Монобанк, а також популярні криптовалюти.

GG.BET

Розглядаючи найкращі бк України, не можна не сказати про букмекерську контору GG.BET. Цей букмекер орієнтується по-перше на кіберспорт, в ньому можна робити ставки на такі популярні кіберспортивні дисципліни: Dota, Fortnite, Counter-Strike, League of Legends, FIFA та багато інших. Крім кіберспорту в БК GG.BET можна робити ставки на традиційні види спорту: футбол, теніс, баскетбол, хокей, бокс та інші.

Букмекер пропонує винагороди за перші три депозити:

  • Перший депозит. Перше поповнення балансу принесе винагороду у розмірі 100% суми депозиту (до 4000 гривень).
  • Другий депозит. Після внесення другого депозиту, гравці можуть розраховувати на заохочення 125% (до 5000 гривень).
  • Третій депозит. Третє поповнення рахунку принесе користувачам винагороду 150% (до 5000 гривень).

Мінімальна сума поповнення рахунку 28 гривен, мінімальний розмір ставки в букмекерській конторі 15 гривен, середній розмір маржі 4-6%. Вносити та виводити кошти у букмекерській конторі GG.BET можна більш ніж 20 способами (банківські картки, мобільні платежі, електронні гаманці).

Букмекер відомий і як спонсор найпопулярніших українських кіберспортивних команд Na’Vi та Team Vitality.